Laminaat vloeren.

U heeft bij ons keuze uit ruim 80 verschillende soorten laminaatvloeren,mooie up-to-date kleuren en uiteraard heeft u ook keuze uit laminaat met een v-groef voor een landelijke uitstraling te creeren en ook de x-large panelen voor een zeer mooi geheel te maken van uw vloer!!

De laminaat actie van € 26,50 is een kwaliteit laminaat met v-groef,we hebben uiteraard ook goedkopere laminaat deze is zonder v-groef en ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.


LAMINAAT-ACTIE:

€26,50 M2

incl. leggen & folie-ondervloer!

Bij de bovenstaande laminaat-actie zijn plak/plinten niet ingegrepen uiteraard zijn deze wel bij ons te verkrijgen,de ondervloer is een folie ondervloer.
Mochten er andere wensen zijn in verband met de ondervloer is dat uiteraard ook te verkrijgen bij ons.

De laminaat-actie met v-groef is te verkrijgen in 11 verschillende kleuren hieronder staan de kleuren voor uw afgebeeld:De hongaarse punt laminaat collectie is nu zeer in de mode bij ons verkrijgbaar in bovenstaande kleuren voor de prijs van €32,50 m2 incl. leggen en folie ondervloer!!We komen met handstalen naar u thuis voor een exacte prijs te maken en het in te meten welke ruimte u gelegd wilt hebben.

Interesse? bel: 06-16374514 voor een afspraak te maken!